Αυτός είναι ο Ελληνοκύπριος προπονητής της εθνικής Ινδίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αυτός είναι ο Ελληνοκύπριος προπονητής της εθνικής Ινδίας

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι ο αναμορφωτής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ινδίας, ανεβάζοντας τη χώρα, μάλιστα, στις πρώτες 100 της κατάταξης της FIFA.

O Κύπριος κόουτς θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος προπονητής στην Ινδία, μετά την αποδοχή της πρότασης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κωνσταντινίδης θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Ινδίας μέχρι το 2019. Η δεύτερη του θητεία ξεκίνησε το 2015 (2002-2005 η πρώτη του θητεία στην Ινδία). Η πρόκριση στο Asian Cup 2019, η κατάκτηση του SAFF και η άνοδος στην 96η θέση της βαθμολογίας της FIFA που αποτελεί εθνικό ρεκόρ για την Ινδία, είναι σπουδαία επιτεύγματα υπό την καθοδήγηση του Κύπριου κόουτς.

Πηγή: sdna.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version