Super League: Καμία συμφωνία ανάμεσα στις ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Super League: Καμία συμφωνία ανάμεσα στις ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και τα πάντα παραμένουν στον αέρα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει σε περίπου 15 ημέρες, με τους «μικρούς» να περιμένουν πλέον τις θέσεις και τις προτάσεις των «μεγάλων», δηλαδή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ήδη βέβαια διμερή συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι της Nova για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα έναν νέο τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας από την επόμενη σεζόν έχει προτείνει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η Super League.

 Συγκεκριμένα, η εισήγηση της Λίγκας προς την ΕΠΟ είναι να καταργηθεί η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και όλοι οι αγώνες μέχρι τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης (που θα παραμείνουν «διπλά») να είναι «μονοί», με γηπεδούχο την ομάδα του ζευγαριού που θα αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλιώς αν είναι δύο ομάδες της ίδιας να υπάρξει κλήρωση.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version