Συνεχίζει αήττητη η Στεφανίδη – Πρώτη και στο Παρίσι με 4,81 μ.

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνεχίζει αήττητη η Στεφανίδη – Πρώτη και στο Παρίσι με 4,81 μ.

Ελληνική... υπόθεση το επί κοντώ στο μίτινγκ του Παρισιού. Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε με 4.61, συνέχισε με 4.71 και χρειάστηκε μόλις δύο προσπάθειες για να περάσει τα 4.81.

Έτσι, έκανε φετινό ρεκόρ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, μαζί με την Τζεν Σουρ. Στην συνέχεια έβαλε τον πήχη στο 4.91, επιδιώκοντας πανελλήνιο ρεκόρ και παγκόσμια καλύτερη φετινή επίδοση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε τη δεύτερη θέση πραγματοποίησε μόλις τον δεύτερο φετινό αγώνα της, καθώς ήταν απούσα λόγω γέννας. Η Κυριακοπούλου ξεπέρασε τα 4,61 μ. και βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το φετινό της ρεκόρ.

Κατερίνα και Νικόλ θα τα ξαναπούν στο Ρουέν το Σάββατο.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version