Ματσάρα και ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ματσάρα και ισοπαλία (2-2) στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE / Ёٍ͉ɏӠ- Ёϊ / / (֙ԏÑVɁ: ʙӔS ́ʑՄnjS / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 85' αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Στο 41’ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι (σωστά δόθηκε), επιβεβαιώνοντας τη μέχρι τότε καθολική υπεροχή των Θεσσαλινικέων στην Πλατεία. Στην πρώτη τους φάση στο ματς, στο 48’, οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν με ωραίο τέρμα του Σπιριντόνοβιτς, ενώ στο 86’ ο Γεσίλ (που είχε μπει στο ματς δέκα λεπτά νωρίτερα) τιμώρησε τη σωρεία χαμένων ευκαιριών των φιλοξενούμενων, φέρνοντας… τούμπα την κατάσταση και δίνοντας προβάδισμα στον «Ιστορικό».

O Λέο Μάτος πστο 90+3’ και χάρισε έναν πόντο στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία κινδυνεύει να πέσει τρίτη αν νικήσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς ακόμη δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69’ Κάργας), Μασούρας, Ταπόκο (18’ λ.τ. Πινιώτης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77’ Γεσίλ)

ΠΑΟΚ: Ρέι, Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (62’ Πέλκας), Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μακ (67’ Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84’ Λημνιός), Κουλούρης

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version