Μου έστελναν φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα – Η καταγγελία σοκ για σεξουαλική στελέχους της ΠΟ της Σουηδίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μου έστελναν φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα – Η καταγγελία σοκ για σεξουαλική  στελέχους της ΠΟ της Σουηδίας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Σουηδία η είδηση ότι η πρώην παίκτρια και πρώην υπεύθυνη ανάπτυξης της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (2003-2010), Γκουνίλα Αξέν, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε.

Η Αξέν υποστήριξε ότι οι τρεις παίκτες έστελναν φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα και ζητούσαν να κάνουν σεξ τόσο με την ίδια όσο και με άλλες γυναίκες που εργάζονταν στην ομοσπονδία.

Πάντως, η τότε ηγεσία της σουηδικής ομοσπονδίας δήλωσε άγνοια για το θέμα, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση.

«Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων και δεν αποκλείω να συνέβησαν αυτά που καταγγέλλει. Ωστόσο, δεν είχα ιδέα σχετικά, ούτε ανακατεύτηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λαρς-Ακε Λάγκρελ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version