Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς κάπνισε στα αποδυτήρια και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1000 ευρώ από την FIBA εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών που υπάρχουν στο Ευρωνμπάσκετ.
Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε αποφορτιστεί καπνίζοντας στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουγγαρία και η FIBA τον τιμώρησε με πρόστιμο 1000 ευρώ, που θα κληθεί, ωστόσο, να πληρώσει η Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου.
Απ’ ότι φαίνεται θα το… σκεφτεί πολύ καλά την επόμενη φορά που θα θελήσει να ανάψει τσιγάρο, αφού τελικά κόστισε… χρυσάφι.
#FunFact: Montenegrin Federation will pay 1000 € fine to FIBA because coach Tanjević smoked in the dressing room after the game vs. Hungary. pic.twitter.com/wFRM1upQwq
— Yugobasket (@yugobasket) 5 Σεπτεμβρίου 2017

![Το τσιγάρο του Τάνιεβιτς κόστισε 1000 ευρώ στο Μαυροβούνιο [εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/09/tanievic-mavrovounio-1300.jpg)

















