Στην Αθήνα οι Eagles of Death Metal που επιβίωσαν της επίθεσης στο Μπατακλάν

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στην Αθήνα οι Eagles of Death Metal που επιβίωσαν της επίθεσης στο Μπατακλάν
of Eagles of Death Metal perform at the Teragram Ballroom on October 19, 2015 in Los Angeles, California.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2015. Το συγκρότημα Eagles of Death Metal έπαιζε στο Μπατακλάν ,στο Παρίσι, ενώπιον 1500 ψυχών. Έπειτα από μια ώρα στη σκηνή τρεις άνδρες με αυτόματα άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος. Τα μέλη της ροκ μπάντας διέφυγαν στα παρασκήνια. Νεκρός ο υπεύθυνος του πωλητηρίου τους μαζί με άλλους 89 ανθρώπους.

Άλλοι ίσως να τα είχαν παρατήσει.Οι συγκεκριμένοι μουσικοί, ωστόσο, συνεχίζουν να παίζουν ροκ.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.Το συγκρότημα θα βρεθεί στον συναυλιακό χώρο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) για μια και μοναδική συναυλία. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους η Βαρκελώνη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι Eagles of Death Metal είναι μια αμερικανική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1998 από τους Jesse Hughes και Joss Homme. Το όνομα τους είναι ειρωνικό καθώς δεν παίζουν death metal αλλά ένα εκρηκτικό ροκ με επιρροές από alternative, garage, blues και desert, που τους έχει καθιερώσει στη διεθνή ροκ σκηνή.

Στη συναυλία τους στην Αθήνα αναμένεται να παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους από τα άλμπουμ Peace, Love, Death Metal (2004) Death by Sexy (2006) και Heart On (2008) αλλά και από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Zipper Down.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version