Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στον Πειραιά λόγω ύποπτης βαλίτσας

Θερού για τη Στριπ: Ήταν υπέροχη, όλοι θέλουν συνεργασία

3 λεπτά
Θερού για τη Στριπ: Ήταν υπέροχη, όλοι θέλουν συνεργασία

Ο Τζάστιν Θερού μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του δίπλα στη Μέριλ Στριπ στα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada», επιβεβαιώνοντας το κύρος και τον επαγγελματισμό της ηθοποιού.

Ο 54χρονος Άγγλος ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό PEOPLE ότι «Όλοι θέλουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τη Μέριλ Στριπ», προσθέτοντας με αυτοσαρκασμό ότι αρχικά εκείνη φαινόταν να νιώθει άγχος για τη συνεργασία τους: «Ω, Θεέ μου. Νομίζω ότι εκείνη ήταν αγχωμένη που θα δούλευε μαζί μου, αλλά εγώ προσπάθησα να…» είπε αστειευόμενος, για να ολοκληρώσει τη φράση του με μια απλή αλλά φορτισμένη παρατήρηση: «Όχι, ήταν υπέροχη». Ο Θερού τόνισε ακόμα τον τρόπο με τον οποίο το ταλέντο και η πρακτική εμπειρία της Στριπ αποφορτίζουν το περιβάλλον του σετ, λέγοντας: «Είναι αυτονόητο ότι είναι επαγγελματίας, αλλά μετά από λίγα λεπτά άγχους, αμέσως συνειδητοποιείς: “Α, είναι απλώς μια πραγματικά εξαιρετική ηθοποιός με την οποία έχω την ευκαιρία να δουλέψω”. Αυτό ήταν πραγματικά συναρπαστικό». Οι δηλώσεις του ρίχνουν φως στη δυναμική ανάμεσα σε παλιούς και νέους συνεργάτες της παραγωγής και στην προετοιμασία που απαιτείται για την επανεμφάνιση ενός εμβληματικού χαρακτήρα στον σύγχρονο κινηματογράφο.

Το σίκουελ ακολουθεί την αρχισυντάκτρια του Runway, Μιράντα Πρίσλεϊ, καθώς προσπαθεί να προβιβαστεί και να παραμείνει σχετική σε έναν κόσμο όπου η έντυπη δημοσιογραφία υποχωρεί. Στην πλοκή η Μιράντα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Έμιλι Τσάρλτον, που τώρα υποδύεται η Έμιλι Μπλαντ και έχει μεταβεί σε υψηλόβαθμη θέση σε διαφημιστική εταιρεία, ελέγχοντας κονδύλια κρίσιμα για την επιβίωση του περιοδικού. Στο φιλμ επιστρέφουν οι Μέριλ Στριπ, Άν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ, Στάνλεϊ Τούτσι, Τρέισι Θομς και Τίμπορ Φέλντμαν. Ο Κένεθ Μπράνα αναλαμβάνει τον ρόλο του συζύγου της Μιράντα Πρίσλεϊ, ενώ η Σιμόν Άσλεϊ έχει ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Στο καστ προστίθενται επίσης οι Λούσι Λιου, B.J. Νόβακ, Τζάστιν Θερού και Πολίν Σαλαμέ, δημιουργώντας ένα πλέγμα σχέσεων που αναμένεται να ανανεώσει τις ισορροπίες της ιστορίας.

Παράλληλα, ο Πάτρικ Μπράμαλ θα υποδυθεί τον νέο σύντροφο της Άντι, ενώ η Ρέιτσελ Μπλουμ θα έχει εμφάνιση, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο Έιντριαν Γκρενιέ, που υποδύθηκε τον Νέιτ στην πρώτη ταινία, δεν θα επιστρέψει στο σίκουελ. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2026 και η παραγωγή συνεχίζει να ανακοινώνει σταδιακά λεπτομέρειες για τους ρόλους και το επιτελείο. Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]