Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Το ιδιαίτερο μενού στο ιστορικό δείπνο [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Το ιδιαίτερο μενού στο ιστορικό δείπνο [εικόνες]

Με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας και Τουρκίας ξεκίνησε στο Προεδρικό Μέγαρο το επίσημο δείπνο που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και την σύζυγο του Εμινέ.

Στο δείπνο συμμετέχουν ο Αλέξης Τσίπρας με την σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα και άλλοι “ισχυροί” Έλληνες.

Οι καλεσμένοι θα γευτούν ξεχωριστές γεύσεις υπό το άκουσμα των σπουδαίων μελωδιών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζηδάκη. Το μενού έχει αναλάβει ο σεφ του Προεδρικού Μεγάρου.

Το μενού περιλαμβάνει:

Γαρίδες με εσπεριδοειδή με χόρτα και σελινόριζα
Φιλέτο σφυρίδας με λαχανικά
Φρούτα και καφές
Θα σερβιριστεί αλκοόλ μόνο για όσους πίνουν
Η εξαίρεση για τον Ερντογάν

Να σημειωθεί ότι αν και θα σερβιριστούν αλκοολούχα ποτά, έχει δοθεί εντολή στο προσωπικό να μη βάλει σε καμία περίπτωση ποτήρι με κρασί στο τραπέζι όπου θα κάθεται ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν, ακολουθώντας τις μουσουλμανικές παραδόσεις, δεν πίνει αλκοόλ, παρά μόνο νερό ή κρύο τσάι.

Εσωτερική εικόνα άρθρουΕσωτερική εικόνα άρθρουΕσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρουΕσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version