Μήνυμα υπέρ της διαφύλαξης της ασφάλειας τόσο εκείνων που θα παρακολουθήσουν στην OPAP Arena τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, όσο και των «γύρω μας» εντός και εκτός του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καλώντας τους πάντες να σεβαστούν τις οδηγίες της ελληνικής αστυνομίας.
Στην ανάρτησή του στο X, ο υπουργός σημείωσε:
«Στη σημερινή μεγάλη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League, στόχος είναι να διαφυλάξουμε όχι μόνο τη δική μας ασφάλεια, αλλά και των γύρω μας εντός και εκτός του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. #OpadikiVia».
Στη σημερινή μεγάλη διοργάνωση του τελικού @europacnfleague, στόχος είναι να διαφυλάξουμε όχι μόνο τη δική μας ασφάλεια, αλλά και των γύρω μας εντός και εκτός του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. #OpadikiVia
— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) May 29, 2024





















