Αβραμόπουλος: Μπήκαμε σε υπαρξιακή περίοδο για την Ευρώπη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αβραμόπουλος: Μπήκαμε σε υπαρξιακή περίοδο για την Ευρώπη

Στην προστασία της συνθήκης Σένγκεν στάθηκε στην ομιλία του ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από το βήμα των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Όπως είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο χώρος του Σένγκεν πρέπει να προστατευθεί, γιατί σε πιθανή κατάρρευση της, αυτό θα σημάνει την αρχή τους τέλος της Ένωσης όπως την ξέρουμε, συμπλήρωσε με νόημα.

Στην παρέμβαση του ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «διανύουμε μια περίοδο υπαρξιακής σημασίας για την Ευρώπη υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει όλοι μαζί να οικοδομήσουμε ένα κοινό μέλλον».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version