Τζανακόπουλος: Παράλογη η απαίτηση του ΔΝΤ για μέτρα τα 2018

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τζανακόπουλος: Παράλογη η απαίτηση του ΔΝΤ για μέτρα τα 2018

«Παράλογη» χαρακτηρίζει την απαίτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τα μέτρα το 2018 ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Kontra News και σημειώνει πως η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Τζανακόπουλος υπογραμμίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να συζητήσει τόσο για τα μακροπρόθεσμα όσο και για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, αλλά και για τα πρωτογενή πλεονάσματα και την αναγκαία μείωσή τους μετά το 2018».

Παράλληλα, εκτοξεύει βολές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εμφανίζεται «χαιρέκακος όταν κάποιοι από τους δανειστές αδίκως δημιουργούν προβλήματα στην Ελλάδα» και ξεκαθαρίζει ότι «η προσπάθεια κάποιων να αναζωπυρώσουν το ελληνικό ζήτημα δεν έχει ούτε πραγματικές βάσεις ούτε πιθανότητες αποτυχίας».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version