Νέες διαστάσεις στην έννοια του γκεμπελισμού από την κυβέρνηση, καταγγέλλει η ΝΔ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέες διαστάσεις στην έννοια του γκεμπελισμού από την κυβέρνηση, καταγγέλλει η ΝΔ

«Ο κατήφορος της κυβέρνησης Τσίπρα - Παππά - Καμμένου δεν έχει τελειωμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Έφτασαν σήμερα, στο σημείο να κυκλοφορήσουν non paper για τη δήθεν παράνομη σύνθεση του προηγούμενου ΕΣΡ, του οποίου την θητεία έληξαν με ειδικό νόμο. Επικαλούνται, μάλιστα, συγκεκριμένες αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (234/2015). Με την διαφορά, ότι το απόσπασμα που επικαλούνται είναι η άποψη της μειοψηφίας! Η άποψη της πλειοψηφίας, όπως καταγράφεται στις σελ. 7 και 8 της συγκεκριμένης απόφασης, αναφέρει ρητά ότι είναι επιτρεπτή η παράταση της θητείας του ΕΣΡ και δεν αντιβαίνει το άρθρο 101 του Συντάγματος», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και οι συνεργάτες τους, είναι ζαλισμένοι από τα απανωτά πολιτικά στραπάτσα και ότι δεν προσπαθούν να δώσουν νέες διαστάσεις στην έννοια του γκεμπελισμού».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version