Το άκυρο μήνυμα του Πέτρου Κόκκαλη για την 28η Οκτωβρίου: Τι σχέση έχει το ΟΧΙ με τα ορυκτά καύσιμα;

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Το άκυρο μήνυμα του Πέτρου Κόκκαλη για την 28η Οκτωβρίου: Τι σχέση έχει το ΟΧΙ με τα ορυκτά καύσιμα;

Το λογοπαίγνιο είναι ένα «όπλο» στον πολιτικό λόγο αλλά θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί πώς το κάνουν και με ποια αφορμή.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε να αναφερθεί στα… ορυκτά καύσιμα (!) κάνοντας κι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “ΌΧΙ” και… “αέρα”!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: “”Αέρα” φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, που είπαν ΟΧΙ στο φασισμό. Για Αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν δεν πούμε Εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα. #28ηΟκτωβριου #28η_Οκτωβριου #ΟΧΙ”!

Όπως ήταν φυσικό το λεκτικό ατόπημα του Πέτρου Κόκκαλη δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν το άφησαν ασχολίαστο:

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version