Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, καθώς είναι σε εξέλιξη η γενική δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Η διακοπή αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα από τη νέα αερογέφυρα Θέρμης έως την αερογέφυρα Ρυσίου, και θα διαρκέσει έως τις 2 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρμόδιων Αρχών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, ενώ η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των στελεχών της και να υπολογίζουν επιπλέον χρόνο για τις μετακινήσεις τους.

















![Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/ektakto-neo-300x200-jpg.webp)


