«Κλειδώνουν» για τις 30 Ιουνίου οι πρόωρες εθνικές εκλογές

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Κλειδώνουν» για τις 30 Ιουνίου οι πρόωρες εθνικές εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές τις οποίες θα ζητήσει επισήμως από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την αμέσως επόμενη ημέρα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Βάσει Συντάγματος, θα πρέπει να περάσουν 24 μέρες τουλάχιστον από αυτή την ημερομηνία, οπότε η επόμενη διαθέσιμη Κυριακή είναι η 30η Ιουνίου.

Ανάμεσα στις εισηγήσεις που είχε ο Πρωθυπουργός είχε πέσει στο τραπέζι και η 7η Ιουλίου αλλά φαίνεται ότι η πρώτη ημερομηνία είναι εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version