Ν.Δ.: Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ν.Δ.: Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής

Με μια ακόμη ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει, επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ τον Σεπτέμβριο.

Πλήρωσαν το φόρο που υποσχόταν ότι θα καταργήσει. Και πολλοί τον πλήρωσαν εφάπαξ εκμεταλλευόμενοι τις διευκολύνσεις των πιστωτικών καρτών

Οι φορολογούμενοι, που τους τελευταίους δύο μήνες ταλαιπωρήθηκαν στις ουρές της εφορίας, έχουν ήδη υποστεί τον “κόφτη” των μισθών και των συντάξεών τους εξαιτίας και της υπερφορολόγησης που επέβαλλε αυτή η Κυβέρνηση.

Και όλα αυτά ενώ η Κυβέρνηση έχει κηρύξει στάση πληρωμών 3,4 δις ευρώ, στερώντας πολύτιμη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία.

Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι.

Χρειάζεται αλλαγή Κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version