ΝΔ: Οι «Ρουβίκωνες» απειλούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Τόσκας σιωπά

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
ΝΔ: Οι «Ρουβίκωνες» απειλούν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο Τόσκας σιωπά

Αιχμές για τη σχέση κυβέρνησης-αντιεξουσιαστών άφησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγραψε:

Οι”Ρουβίκωνες” απειλούν δημόσια τον Αρχηγό της Αξ. Αντιπολίτευσης. Ο κ.Τόσκας σιωπά. Προφανώς τους θεωρεί θεσμική συνομιλούσα”συλλογικότητα”.

Nα σημειωθεί ότι νωρίς το πρωί υπήρξε εισβολή και κατάληψη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης από αντιεξουσιαστές, η οποία έληξε με 20 προσαγωγές.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version