Στη σύνοδο κορυφής για τη «Μετανάστευση στον βαλκανικό διάδρομο» που διοργανώνεται αύριο στη Βιέννη, έπειτα από πρωτοβουλία του καγκελάριου της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν, θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Επίσης, στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και οι αρχηγοί των κυβερνήσεων της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Κροατίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβενίας, της Αλβανίας, της ΠΓΔΜ και της Σερβίας.















![Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός νεαρός άνδρας μετά από πτώση από την Υψηλή Γέφυρα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/09/asthenoforo-300x200-webp.jpg)





