Με την πεποίθηση «Δύναμη μας είναι η ενότητα και η σύνθεση», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες της Δέσποινας Καϊσίδου, επιχειρηματία στο χώρο της υγείας και του Δημήτρη Πιστόλα, νοσηλευτή στον «Ευαγγελισμό», στις Περιφερειακές Ενότητες Νοτίου και Κεντρικού Τομέα αντίστοιχα, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».
Κατά την παρουσίαση τους ο κ Πατούλης επισήμανε ότι «Με γυναίκες του επιχειρείν και ανθρώπους που υπηρετούν την υγεία για χρόνια θα κάνουμε την Αττική μητροπολιτικό κέντρο επιχειρηματικότητας και σύγχρονης, υγιούς διαβίωσης».
Η κα Καϊσίδου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιγήρανση, έχει επίσης σπουδές στον τομέα κλασσικής αισθητικής και γεροντολογίας.
Ο κ. Πιστόλας είναι νοσηλευτής με μακρά επαγγελματική εμπειρία, γ.γ. του σωματείου εργαζομένων στον Ευαγγελισμό και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.















![Καϊράτ – Παναθηναϊκός 1-5: «Πέταγαν φωτιές» οι πράσινοι στο Καζακστάν [δείτε τα γκολ]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/panathinaikos-300x200-jpeg.webp)




