Tο νέο «αίμα» της ΝΔ στο επιτελείο Μητσοτάκη

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Tο νέο «αίμα» της ΝΔ στο επιτελείο Μητσοτάκη

Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο «αίμα» της Νέας Δημοκρατίας.

Η νέα ομάδα κρούσης του προέδρου αποτελείται από τους Λευτέρη Μωυσιάδη, Γιώργο Βράντζα (σ.σ Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ), τον Κώστα Δέρβο υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον Βασίλη Ξυπολητά, γραμματέα παραγωγικών φορέων, και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο από την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Τη γαλάζια ομάδα ενίσχυσε με την παρουσία της και μία γυναίκα. Ο λόγος για τη Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέα των γυναικών του κόμματος.

Όλοι τους προέρχονται από τα γαλάζια «φυτώρια» της ΟΝΝΕΔ, ενώ ορισμένοι από τους παραπάνω «ακούγονται» δυνατά το τελευταίο διάστημα και για τα ψηφοδέλτιαντης παράταξης. Ειδικότερα, ο κ. Βράντζας για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα, ο κ. Μωϋσιάδης για την Πιερία και ο κ. Ξυπολητάς για τη Β’ Αθηνών.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version