Θεοδωράκης για την συμφωνία των Πρεσπών: Υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεοδωράκης για την συμφωνία των Πρεσπών: Υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων

«Σήμερα, η Βουλή πήρε μία απόφαση που υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και ενισχύει την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής» επισημαίνει σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Το Ποτάμι έχοντας ως οδηγό την εθνική και όχι την κομματική πυξίδα στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών, που σπάει τη μονοπώληση του ονόματος της «Μακεδονίας» από τη γειτονική μας χώρα. Η ελληνική Μακεδονία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αντιθέτως είναι στο χέρι μας να παραμείνει η πρωτεύουσα δύναμη στην οικονομία, στην παραγωγή, στον πολιτισμό.

Η γεωπολιτικά ευαίσθητη γειτονιά μας έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και συνεργασία. Να ενισχύουμε διαρκώς όσα μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Αυτό ήταν και παραμένει το μεγάλο στοίχημα στα Βαλκάνια. Πρέπει να το κερδίσουμε», καταλήγει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version