ΝΔ: Το μαύρο στα κανάλια θα φέρει βαβέλ και απολύσεις

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΝΔ: Το μαύρο στα κανάλια θα φέρει βαβέλ και απολύσεις

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τους ανέργους από το «μαύρο» στα κανάλια, εξαπολύει επίθεση κατά των συναρμοδίων υπουργών, τονίζοντας «πως δεν ξέρουν τί τους γίνεται». «Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα».

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (μιλώντας στο ″Κόκκινο″) υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας.

Ο υπουργός Υποδομών – Μεταφορών – Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης (μιλώντας στον ″Real″) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες.

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον ″Real″), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το «μαύρο» στα κανάλια» τονίζει η ΝΔ κάνοντας λόγο για «βαβέλ και απολύσεις».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version