Το παραλήρημα των ΑΝΕΛ για τα όσα είπε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

16/09/18 • 17:53 | UPD 16/09/18 • 23:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε δήλωσή του που μόνο σε πολιτικό διάλογο δεν αρμόζει και περιείχε μόνο ειρωνεία και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «τσάμπα μάγκα» και απόγονο των σαλονιών, καθώς δεν μπορούσε να εξηγήσει αλλιώς την στάση του κόμματός του

Σε δήλωσή του που μόνο σε πολιτικό διάλογο δεν αρμόζει και περιείχε μόνο ειρωνεία και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «τσάμπα μάγκα» και απόγονο των σαλονιών, καθώς δεν μπορούσε να εξηγήσει αλλιώς την στάση του κόμματός του στο Σκοπιανό.

Αναλυτικά σημείωσε :

«Ο «τζάμπα μάγκας», Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια. Δεν θα σε αφήσουμε.

– «Τζάμπα μάγκας», είσαι εσύ, που έβαλες σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας πριν οι Έλληνες βγουν από τα μνημόνια, με πρόσχημα το θέμα της ονομασίας, που παραδέχεσαι τελικά ότι θα δώσεις.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ, που προετοιμάζεις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, αντί να βάλεις το χέρι στην πλούσια τσέπη σου για να ξεπληρώσεις τα υπέρογκα χρέη του κόμματος και τα απλήρωτα δάνεια της εφημερίδας σου.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που άλλα λες στη Θεσσαλονίκη, και άλλα στις Βρυξέλλες όταν σου τραβούν το αυτί.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που στις Βρυξέλλες παριστάνεις τον κεντρώο, και στην Ελλάδα κρύβεσαι πίσω από τον ‘Αδωνη και τον Βορίδη.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που μιλάς για αξιοκρατία, ενώ ό,τι πέτυχες ήταν επειδή είσαι γόνος πολιτικού τζακιού

«Απόγονε των σαλονιών, έχασες μια ακόμη ευκαιρία να πεις την αλήθεια. Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα».