ΝΔ: Να διερευνηθούν τα αίτια της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
ΝΔ: Να διερευνηθούν τα αίτια της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα

Την ανάγκη να διερευνηθούν τα αίτια της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΝΔ, η οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει:

«Η ναυτική τραγωδία στην θαλάσσια περιοχή της Αίγινας συγκλονίζει κάθε Έλληνα. Απαιτείται οι αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version