ΝΔ: Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών και το απέκρυψε

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
ΝΔ: Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών και το απέκρυψε

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με αφορμή τα τραγικά γεγονότα. Τονίζει πως η κυβέρνηση «οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων», ενώ «δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση».

«H κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων.

«Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version