«Βόμβα» Βρούτση: Χρωστά 100.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ ο νομικός σύμβουλος του νέου διοικητή

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Βόμβα» Βρούτση: Χρωστά 100.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ ο νομικός σύμβουλος του νέου διοικητή

«Η κυβέρνηση, που σε έξι μήνες ετοιμάζεται να κόψει για μία ακόμη φορά τις συντάξεις, βρήκε και τον κατάλληλο άνθρωπο για τη διοίκηση του ΕΦΚΑ. Ο νέος διοικητής διόρισε ως νομικό του σύμβουλο τον κ. Παναγιώτη Καραπούλια, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, ανήκει στο κίνημα "Δεν πληρώνω"», δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Είναι, δε, απίστευτο και σε ποιον χρωστούσε 100.000 ευρώ ο κ. Καραπούλιας. Όσο και να φαίνεται αδιανόητο χρωστούσε και χρωστά αυτό το ποσό στον ΕΦΚΑ. Εύγε στην κυβέρνηση για τις επιλογές της».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version