Μητσοτάκης για φρεγάτες: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Τσίπρας χάθηκε πάλι στη μετάφραση

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μητσοτάκης για φρεγάτες: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Τσίπρας χάθηκε πάλι στη μετάφραση

Φιάσκο χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υπόθεση με τη δήθεν χρονομίσθωση δύο φρεγατών από τη Γαλλία.

«Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας οργανώνει συνέντευξη τύπου για πράγματα που δεν θα έπρεπε να μιλάμε δημόσια. Και να προσπαθεί ο ένας να μπαλώσει όσα είπε ο αναπληρωτής του» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στη συνομιλία του με τον κ. Μακρόν ο πρωθυπουργός χάθηκε για άλλη μια φορά στην μετάφραση. Είδα μια γελοιογραφία που λέει ότι οι φρεγάτες δεν νοικιάζονται στο Airbnb….

https://www.youtube.com/watch?v=_Mx9CqWQUd4

Η εξωτερική πολιτική και ο χώρος της άμυνας δεν προσφέρονται για παιχνίδια. Όμως αυτό παρακολουθούμε. Να απειλείται το εθνικό κύρος της χώρας από την ανεπάρκεια και τον ερασιτεχνισμό σας.  Απειλείται το κύρος της χώρας από την ανεπάρκεια της κυβέρνησης. Με το γαϊτανάκι με τις φρεγάτες δοκιμάζετε τις σχέσεις με τους συμμάχους στο εξωτερικό και τραυματίζετε το αίσθημα ασφάλειας στο εσωτερικό» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version