Τσίπρας για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τσίπρας για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων

Τελείωσε έπειτα από τρεις ώρες η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν το Σκοπιανό για τρεις ώρες και μάλιστα στην συνάντησή τους από κάποια στιγμή και έπειτα συνεχίστηκε με τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών να είναι παρόντες.

Μετά από την συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μαζί με τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό δήλωσε: «ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να πάνε μπροστά. Αυτή είναι η θέση της Ελλάδας ως μια δύναμη ευθύνης και σταθερότητας στην περιοχή. Γνωρίζω ότι και τους δυο μας παρακολουθούν πολλοί και από τις δύο χώρες. Αλλοι με αγωνία και σκεπτικισμό και άλλοι με ελπίδα. Δεν θέλουμε να λύσουμε απλά το θέμα του ονόματος αλλά θέλουμε να βάλουμε τις σχέσεις των δύο χωρών σε στέρεα θεμέλια. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία σύνθετη ονομασία έναντι όλων. Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήσαμε να εντατικοποιήσουμε τις συνομιλίες μας όπως θα εντατικοποιηθούν και μέτρα που έχουν να κάνουν με την συνεργασία των δύο χωρών και σε άλλα επίπεδα».

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version