«Το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού» – Το πρωτοσέλιδο της Αυγής και η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού» – Το πρωτοσέλιδο της Αυγής και η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της Τρίτης της εφημερίδας «Αυγή» που αναφέρεται σε «ξέπλυμα του ναζισμού» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Πειραιώς κάνει λόγο για «γκεμπελικά πρωτοσέλιδα» από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης». «Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της “Αυγής” ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης.  Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος.  Και εις κατώτερα».

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της Αυγής:

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version