Το «ευχαριστώ» Μπακογιάννη για τις ευχές που δέχτηκε για το γάμο του [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Το «ευχαριστώ» Μπακογιάννη για τις ευχές που δέχτηκε για το γάμο του [εικόνα]

Το δικό του ευχαριστώ για τις ευχές που δέχτηκε με αφορμή το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη είπε ο Κώστας Μπακογιάννης με μια ανάρτηση στο facebook.

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει τα βουνά του Καρπενησίου ευχαρίστησαν όσους τους ευχήθηκαν για τον γάμο Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη.

«Ενα βουνό “ευχαριστώ” για ένα βουνό ευχές!!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προσθέτοντας και emojis γαμπρού και νύφης.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και έχοντας δίπλα του πολύ καλούς του φίλους στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Κουμπάροι ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version