Αθήνα Καιρός

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει την καθαριότητα σε ιδιώτες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει την καθαριότητα σε ιδιώτες

Παρέμβαση για το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα έκανε, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας ότι «εργαζόμενοι στην καθαριότητα και κυβέρνηση καλούνται να συνεννοηθούν για το θέμα των συμβασιούχων».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «εάν ο διαγωνισμός γίνει μέσω ΑΣΕΠ, σε αυτόν πρέπει να συμμετάσχουν και άλλοι πολίτες και όχι μόνο οι σημερινοί εργαζόμενοι».

Τέλος, σημειώνει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αναλάβουν την υπόθεση των σκουπιδιών ιδιωτικές εταιρείες και γι’ αυτό υποστηρίζει: «Εάν δεν υπάρξει προσέγγιση, υποπτευόμαστε ότι την υπόθεση θα αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες και τελικά φαίνεται ότι αυτό είναι το μυστικό της όλης ιστορίας και η πρόθεση της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]