Τα ιδρύματα
*Πανεπιστήμιο Πατρών,
*Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,
*Πάντειο Πανεπιστήμιο,
*Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και
*Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η δράση, η οποία ξεκίνησε κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και έχει τριετή διάρκεια, στοχεύει στην απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας από νέους κατόχους διδακτορικού διπλώματος μέσω της ανάθεσης αυτοδύναμης διδασκαλίας. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στα ΑΕΙ να συνεργαστούν με νέους διδάκτορες, εμπλουτίζοντας το διδακτικό προσωπικό που διαθέτουν.
Η διαδικασία υποβολής, αξιολόγησης και ένταξης πράξεων συνεχίζεται για τα υπόλοιπα Ιδρύματα της χώρας, ενώ ο προϋπολογισμός για τα ακαδημαϊκά έτη 2024- 2025, 2025-2026 και 2026-2027 αναμένεται να προσεγγίσει συνολικά τα 85 εκατ. ευρώ.
Ειδήσεις Σήμερα
- myPoint: Νέο κέντρο εξυπηρέτησης της ΑΑΔΕ στον Πειραιά – Τι αλλάζει στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Ολοκληρώνονται οι εργασίες της Επιτροπής – Τα επόμενα βήματα και οι κρίσιμες ψηφοφορίες
- Μεταβιβάσεις ακινήτων: Οι 4 παρεμβάσεις για να γίνει πιο γρήγορη η διαδικασία – Χατζηδάκης: «Τέλος στις ιστορίες καθημερινής τρέλας»

