Λαγκάρντ: Δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια από τους Ευρωπαίους για το ελληνικό χρέος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Λαγκάρντ: Δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια από τους Ευρωπαίους για το ελληνικό χρέος

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας για το ελληνικό ζήτημα ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια ακόμη».

Στο περιθώριο των επαφών για τη συνεδρίαση του G7 στο Μπάρι της Ιταλίας, η επικεφαλής του ΔΝΤ διαβεβαίωσε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζουν να εργάζονται για το πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια. «Οι Ευρωπαίοι χρειάζεται να εξειδικεύσουν τις προτάσεις τους για την ελάφρυνση του χρέους, η οποία θεωρείται απολύτως αναγκαία», είπε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επιβεβαίωσε ότι το ζήτημα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου, παρά το γεγονός ότι επίσημα δεν υπήρχε στην ατζέντα των θεμάτων, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει λύση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version