Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τη σημαντική αυτή στιγμή, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επιστροφή παικτών που είχαν συμμετάσχει στα πρώτα επεισόδια της εκπομπής.
«Είμαι πολύ χαρούμενη και μου αρέσει που το γιορτάσαμε, μου το έκαναν έκπληξη, δεν ήξερα ότι θα κάνουμε τελετή. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, περνάμε πολύ ωραία, και σήμερα εγώ νιώθω σαν να έχω γενέθλια η ίδια, όχι το Chase.» είπε χαρακτηριστικά
Ο νέος κύκλος του Chase
Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα πού να σταθώ εγώ όταν μπήκα εδώ πέρα σε αυτό το τεράστιο πλατό. Δεν ήξερα πού θα σταθώ. Ήταν δύσκολα. Θα δούμε και έκτο κύκλο Chase. Και αυτό επίσης είναι απίστευτο. Κάθε χρόνο που κλείνουμε στην τελευταία εκπομπή και λέω “Ραντεβού τον Σεπτέμβρη”, μου φαίνεται απίστευτο».
Η επιτυχημένη παρουσιάστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη διαδρομή του Chase όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως η πορεία της εκπομπής και η αγάπη του κοινού εξακολουθούν να τη γεμίζουν χαρά και συγκίνηση.

![Chaser γαστρονομίας η Μαρία Μπεκατώρου: Η ξεκαρδιστική γευστική εμπειρία της με… όρχεις ταύρου [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/mpekatorou-150x150.jpg)