Το τηλεπαιχνίδι, που ανέβασε τον πήχη της γνώσης και κράτησε τους τηλεθεατές καθηλωμένους, έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία, απρόσμενες ερωτήσεις και Chasers έτοιμους για κάθε πρόκληση.
Η παρουσιάστρια δίνει ξανά το σύνθημα για την πιο ανατρεπτική καταδίωξη γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης και υποδέχεται παίκτες και Chasers σε νέες, επικές μονομαχίες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, πάντα άμεση και με αφοπλιστική άνεση στον φακό, μετατρέπει κάθε επεισόδιο σε μία εμπειρία γεμάτη ρυθμό, διασκέδαση και πολλές ανατροπές.
The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου
Τέσσερις παίκτες καλούνται να επιστρατεύσουν και φέτος, ταχύτητα, στρατηγική και φυσικά, γνώσεις, για να βρεθούν αντιμέτωποι με έναν από τους «Chasers». Στόχος τους; Να ξεφύγουν από τους αμείλικτους κυνηγούς και να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ.
«Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι» – οι αδιαμφισβήτητοι κυρίαρχοι της γνώσης – επιστρέφουν πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ και δείχνουν ανίκητοι. Είναι όμως;
Ειδήσεις Σήμερα
Κατερίνα Καραβάτου: Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια – Τίτλοι τέλους για το «Καλοκαίρι παρέα»
Το τέλειο κόλπο για να φάνε τα παιδιά σας φακές
Άγιος Έρωτας spoiler: Καθηλωτικό το πρώτο επεισόδιο – Μία σφαίρα και ένα θαύμα φέρνουν ανατροπές
Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου
Μάρκος Σεφερλής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

![Μαρία Μπεκατώρου: Αιφνιδιάστηκε on air από ερώτηση για τον Αντώνιο Β’ Καυλέα – Η παύση και η… επανάληψη της ερώτησης [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/stigmiotypo-othonis-2025-12-04-150828-150x150-png.webp)