Αθήνα Καιρός

Φως στο Τούνελ: Σταυρούλα Λεβεντάκη – «Έχει ανατραπεί όλο πάλι» λέει ο αδερφός της

3 λεπτά
Φως στο Τούνελ: Σταυρούλα Λεβεντάκη – «Έχει ανατραπεί όλο πάλι» λέει ο αδερφός της
Φως στο τούνελ

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (19/06) συνελήφθη ο ενοικιαστής του σπιτιού της 45χρονης, ο οποίος μετά την τρίτη κατάθεσή του στις αρχές είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν.

Μάρτυρες – κλειδιά εντόπισε το «Φως στο Τούνελ» στην προσπάθειά του να φωτίσει τις τελευταίες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στην Κρήτη.

Ο ενοικιαστής βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή. Ο 43χρονος ενοικιαστής του σπιτιού της αγνοούμενης, πριν συλληφθεί, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», κάνοντας λόγο για απειλές και πιέσεις.

«Κινδυνεύει η ζωή μου. Ο ενοικιαστής είμαι εγώ της Σταυρούλας Λεβεντάκη», ανέφερε, προσθέτοντας: «Απ’ τον αδερφό της και τον φίλο του. Εγώ κρύβομαι γιατί εχθές μόλις έφυγε η Αστυνομία από το σπίτι μου, μετά από τρεις ώρες ήρθαν στο σπίτι ένας τύπος και με απειλούσε με όπλο να μην πω τίποτα».

Σε άλλο σημείο είπε: «Ήρθανε στο σπίτι, ξέρανε ποια μέρα θα έρθει η Σταυρούλα. Ένας τύπος μου χτύπησε την πόρτα, του άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα στο σπίτι με όπλο, με κουκούλες».

Η απάντηση της οικογένειας

Από την πλευρά της οικογένειας, ο αδελφός της 45χρονης απορρίπτει τις καταγγελίες, κάνοντας λόγο για προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών. «Νομίζω είναι το τελευταίο του χαρτί πριν αποκαλύψει τι έχει κάνει. Θέλει να βγάλει την ευθύνη από πάνω του», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος τόνισε ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται, κατά την εκτίμησή του, με οικονομικές διαφορές, αφήνοντας ανοιχτά ερωτήματα για το τι συνέβη στο σπίτι την ημέρα της εξαφάνισης.

Η δήλωση του αδελφού της αγνοούμενης

Ο αδελφός της 45χρονης μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», περιγράφοντας την κατάσταση ως διαρκώς μεταβαλλόμενη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Τώρα έχει ανατραπεί όλο πάλι. Μετά που αυτός εξαφανίστηκε και τώρα που εμφανίστηκε, περιμένω πάλι να δω την αλλαγή. Φαντάζομαι ότι θα έχει πει κάποια πράγματα τα οποία θα αλλάξουν πάλι όλο το…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο σημείωσε: «Πάει από αντίφαση σε αντίφαση μονίμως και πρέπει να τελειώσει, να μας πει τι έχει κάνει με την αδερφή μου. Θέλω να βρεθεί η αδερφή μου, να μας πει τι έχει κάνει».

Η εξέλιξη της έρευνας

Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από την υπόθεση, με τον ενοικιαστή να παραμένει κεντρικό πρόσωπο της έρευνας, καθώς αναμένονται νέες καταθέσεις και αξιολόγηση των δεδομένων που έχουν προκύψει.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]