Με ανανεωμένο επενδυτικό σχήμα και νέα τηλεοπτική έδρα, το «Dragons’ Den» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ, με τον Σάκη Τανιμανίδη να καλωσορίζει το κοινό σε έναν νέο κύκλο επιχειρηματικών προκλήσεων.
Το δημοφιλές show επιχειρηματικότητας επιστρέφει δίνοντας και πάλι το βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις, αναζητώντας την απαραίτητη χρηματοδότηση και τη στήριξη έμπειρων επενδυτών.
Στον ρόλο των «Dragons» βρέθηκαν επτά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου: ο Χάρης Βαφειάς, η Μαρία Χατζηστεφανή, ο Λέων Γιοχάη, ο Γιάννης Τσιώρης, ο Αντώνης Καράτζης, η Ελευθερία Ζούρου και ο Κώστας Χαλκιάς. Οι επενδυτές άκουσαν τις προτάσεις των υποψηφίων, αξιολόγησαν τις δυνατότητές τους και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιες ιδέες αξίζουν μια ευκαιρία στην αγορά.
Η πρεμιέρα περιλάμβανε έξι επιχειρηματικές προτάσεις, με την τεχνητή νοημοσύνη, τη βιώσιμη μόδα και τις καινοτόμες εφαρμογές να ξεχωρίζουν, δίνοντας το στίγμα της νέας σεζόν.
«Τρία χρόνια τώρα το Dragons’ Den εμπνέει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να πιστέψουν στις ιδέες τους και να τις κάνουν πραγματικότητα. Φέτος, το πιο πετυχημένο επιχειρηματικό σόου επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης κατά την έναρξη της εκπομπής.
Tα πρώτα λόγια των επενδυτών
Χάρης Βαφειάς «Είναι καλό να λες λίγα και να κάνεις πολλά»
Μαρία Χατζηστεφανή: «Τίποτα δεν είναι αυτονόητο στο Dragons’ Den»
Λέων Γιοχάη: «Ψάχνω ανθρώπους με το βλέμμα στο αύριο»
Κώστας Χαλκιάς: «Τα επόμενα unicorns μπορούν να ξεκινήσουν από εδώ»
Ελευθερία Ζούρου: «Ψάχνω ανθρώπους που θέλουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους»
Αντώνης Καράτζης: «Η εύκολη επιτυχία γρήγορα καίγεται»
Γιάννης Τσιώρης: «Επενδύω σε founders που ανεβάζουν διαρκώς το επίπεδο»























