Αθήνα Καιρός

Survivor: Η πείνα φέρνει εντάσεις – Τα γαλλικά του Κονδυλάτου και τα νεύρα του Τριαντάφυλλου [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Survivor: Η πείνα φέρνει εντάσεις – Τα γαλλικά του Κονδυλάτου και τα νεύρα του Τριαντάφυλλου [βίντεο]
Survivor: Η πείνα φέρνει εντάσεις - Τα γαλλικά του Κονδυλάτου και τα νεύρα του Τριαντάφυλλου [βίντεο]

Το βράδυ της Κυριακής το επεισόδιο του Survivor είχε πολλές εντάσεις και καβγάδες! Οι Διάσημοι φαίνεται ότι έχουν απασφαλίσει από τις συνεχόμενες ήττες και την αίσθηση της πείνας, που πλέον δεν μπορούν να ελέγξουν.

Ο πρώτος καβγάς ήταν ανάμεσα στον Περικλή Κονδυαλάτο και τον Τριαντάφυλλο, με τους δύο παίκτες να ανοίγουν τα χαρτιά τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Περικλής σχολίασε ότι ο Τριαντάφυλλος πάντα διαλέγει την καλύτερη μερίδα από τις προμήθειες. Ο τραγουδιστής αντέδρασε, απαντώντας με επιθετικότητα: «Κοίταξε δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου. Ακούς τι σου λέω; Άντε χαλάρωσε τώρα. Μην μου ξαναμιλήσεις, φύγε από εδώ». Ο Περικλής Κονδυλάτος του απάντησε ότι δεν δέχεται απειλές κι ότι του επιτέθηκε με έναν τρόπο πρωτόγονο και πρωτάκουστο.

Αυτό, βέβαια, ήταν μόνο η αρχή καθώς μετά το αγώνισμα και τη νίκη της μπλε ομάδας, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε σε κλάμματα από τα νεύρα που είχε με τον James. Ο τελευταίος με ειρωνικό σχόλιο είπε, όταν κέρδισαν ως έπαθλο πίτσες: «Αν θέλει ο Τριαντάφυλλος να του δώσω τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα».

YouTube thumbnail

Το κερασάκι στην τούρτα των καβγάδων και των επικριτικών σχολίων ήρθε από τον Περικλή, ο οποίος μετά την ήττα δήλωσε για τον Γιώργο Κοψιδά που έπαιξε το τελευταίο αγώνισμα και έχασε: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική, που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]