Η Βικτώρια Δέλλα παρά τον πόνο που βιώνει, καθώς πέθανε η μητέρα της Γωγώς Μαστροκώστα, βρήκε τη δύναμη να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους και να στείλει το δικό της μήνυμα.
Η Βικτώρια Δέλλα μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της, Γωγώ Μαστροκώστα στο Instagram και με μία ακόμα έδωσε λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή της μητέρας της.
Η 18χρονη βρέθηκε για λίγο το πρωί της Δευτέρας έξω από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου περίμεναν δημοσιογράφοι, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσα στη δύσκολη στιγμή που βίωνε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega”, η 18χρονη υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να συνδέεται η διάγνωση καρκίνου του μαστού που είχε αντιμετωπίσει η Γωγώ Μαστροκώστα κατά την εγκυμοσύνη της με την τελευταία της μάχη, επισημαίνοντας πως δεν επιθυμεί να σταλούν λανθασμένα μηνύματα ή να αποθαρρυνθούν γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά
Και η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε: «Πρέπει να σας πω ότι τη συναντήσαμε την κόρη της πριν από λίγο. Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα, όσο διακριτική ήταν και η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια που πάλευε με πολύ δύσκολη ασθένεια. Πρέπει να σας πω ότι είχε νοσήσει και πριν από αρκετά χρόνια, όσο ήταν έγκυος στο παιδί της. Είχε ανακαλύψει τότε, όπως η ίδια είχε πει έναν καρκίνο στο στήθος. Βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Ο άντρας της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της».
Και πρόσθεσε: «Η κόρη της μάς ζήτησε να μη συσχετίσουμε αυτές τις δύο καταστάσεις (σ.σ. τις ασθένειες). Δε θέλει οι γυναίκες να απογοητευτούν και να συσχετίσουν την τωρινή κατάσταση με την πρώτη μάχη που είχε δώσει»























