Η Βάνα Μπάρμπα ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά νωρίς το πρωί από την Τροχαία, καθώς το όχημά της—που είχε αφήσει στο Καλλιμάρμαρο χωρίς πινακίδες—προκάλεσε κλήση και χρειάστηκε να επιληφθούν οι αρχές.
Όπως ανέφερε ο Ξενοφώντας Σκιντζής στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Οι Αστυνομικοί έκαναν περιπολία στο Καλλιμάρμαρο, εκεί είδαν ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες παράνομα παρκαρισμένο. Εκεί είδαν τον αριθμό πλαισίου ο οποίος αναφέρει σε ποιον ανήκει. Την καλούν και απαντά η Βάνα Μπάρμπα».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος του Alpha, η Βάνα Μπάρμπα ξύπνησε από το τηλεφώνημα της Τροχαίας, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε και η κόρη της. Το όχημα ήταν χωρίς πινακίδες, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί κλήση τόσο για αυτό όσο και για παράνομη στάθμευση.
Η πρωινή εκπομπή, λίγη ώρα μετά το συμβάν, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ηθοποιό, η οποία δεν απάντησε.
- «Μπορεί να πάθετε μεγάλο κακό» – Απειλητικά μηνύματα προς την Ιωάννα Τούνη και τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο [βίντεο]
- Προμαχώνας: Οι αγρότες έσπασαν το μπλόκο από τα χωράφια – Έφτασαν στο τελωνείο [βίντεο]
- Λειψυδρία: Τεράστιοι όγκοι βροχής αλλά συνεχή μείωση των αποθεμάτων – Ο Ευθύμης Λέκκας δίνει την εξήγηση [βίντεο]

![Βάνα Μπάρμπα: Χωρίς πινακίδες το αυτοκίνητό της – Της έκοψαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα στο Καλλιμάρμαρο [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/05/bana-mparmpa.jpg)

















