Πανικόβλητοι έτρεχαν στο Πρωινό γιατί σήμερα, 4 Ιουλίου βγήκαν πιο νωρίς. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του.
«Αυτός ο Γιώργος ο Παπαδάκης, χθες του είπα ότι έκανε υπέρβαση και ξεκινήσαμε 10:05 και σήμερα μας το επέστρεψε πίσω και ξεκινήσαμε 09:40 και τρέχαμε γιατί μας λέγανε βγαίνουμε βγαίνουμε βγαίνουμε και ήμασταν γυμνοί. Κυριολεκτικά. Δεν είχα βάλει το πουκάμισο και θα ήταν μια πρόκληση να έβγαινα γυμνός».
Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι το κλείσιμο μιας σεζόν επιτυχημένης».
Να σας θυμίσουμε ότι το Πρωινό χθες βγήκε στον αέρα 10:20 τονίζοντας:
«Σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης την έκανε την υπέρβασή του. Δεν πειράζει. Δεν πειράζει. Είναι παλιός, τον σεβόμαστε όλοι και μακάρι όλοι να κάνουμε την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ο πατριάρχης όλων μας ο Γιώργης και θα ξεκινάμε και 10:20, δεν πειράζει»!
Έτσι λοιπόν σήμερα ο Παπαδάκης τελείωσε νωρίτερα και… η ομάδα του Πρωινού έτρεχε να ντυθεί!
Δείτε το βίντεο:

![Το Πρωινό – Λιάγκας: «Τρέχαμε γιατί μας λέγανε “βγαίνουμε” και ήμασταν γυμνοί» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/10/giorgos_liagkas-1024x576.webp)



















