Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Γωγώς Μαστροκώστα σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Η γνωστή γυμνάστρια και πρώην παρουσιάστρια νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.
Ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, αποχαιρέτησε τη σύζυγό του με ανάρτηση στα social media, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα εξέφρασαν και δημόσια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη.

Η ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα για την Μαστροκώστα
Άγγελε μου, αγάπη μου, πετά ψηλά, πετά μακριά, πήγαινε στο φως, αυτό το φως που σε φώτιζε και εδώ κάτω, αυτό το φως που γέμιζε το χαμόγελο σου και φώτιζε την ζωή μας.
Αλλά όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φθάνει.
Να μας προσεχείς Άγγελε μου από εκεί ψηλά και περισσότερο την Βικτωρια μας!
Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά τον ήθελε πίσω νωρίς, σε αυτό μόνο ήμουν άτυχος. Αυτός σε έφερε στον δρόμο μου αυτός σε παίρνει πίσω.
Καλό ταξίδι αγάπη μου! Καλό ταξίδι Άγγελε μου!
Πετά ψηλά
View this post on Instagram
Το σπαρακτικό αντίο της κόρης της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


![Καλοκαιρινές αποδράσεις για τις κυρίες της TV [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/37-f1-18-pl-skorda-1-300x200-jpg.webp)




















