Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει ο Σταύρος Φλώρος, ωστόσο συνεχίζει τη μάχη του και τις θεραπείες αποκατάστασης.
Δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται ότι ολοένα και καλυτερεύει.
Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Σταύρος δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα του καθημερινότητα. Στην τελευταία του ανάρτηση τον βλέπουμε χωρίς το αναπηρικό αμαξίδιο, να κάνει κάποια βήματα με περιπατητήρα Πι, με το χαμόγελο αισιοδοξίας να παραμένει στο πρόσωπό του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σταύρος Φλώρος: Πότε επέστρεψε στην Ελλάδα;
Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού. Μετά το περιστατικό, μεταφέρθηκε στο Μαϊάμι, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες θεραπείες και ξεκίνησε η αποκατάστασή του.
Στις 16 Ιουλίου, με φωτογραφία, είχε μοιραστεί ότι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη αφήνοντας πίσω τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.
Τώρα, με την οικογένειά του δίπλα του, προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη νέα καθημερινότητα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία όπως ταιριάζει σε έναν μαχητή της ζωής. Όπως έχει γίνει γνωστό, θα τοποθετηθεί πρόσθετο μέλος ενώ όλα τα έξοδα έχει αναλάβει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που στηρίζει με κάθε τρόπο τον Σταύρο.






















