Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την περίοδο που ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, είναι αναλάβει την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη και τότε είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια.
Συγκεκριμένα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα σας πω όμως κάτι, την περίοδο που είχε ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, σας θυμίζω ότι ο Θέμης ήταν ο πρώτος δικηγόρος του, ο οποίος για δικούς του λόγους αποχώρησε από την υπόθεση. Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί εγώ εκείνη την περίοδο; “Παίζεις το metoo και ο σύζυγός σου υπερασπίζεται…”.»
Και πρόσθεσε: «Ταυτίσαμε έναν δικηγόρο, που κάνει ένα ιερό λειτούργημα, γιατί ακόμα και ο δολοφόνος δικαιούται υπεράσπιση, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται ο δικηγόρος με τον εντολέα. Να ξέρει ο κόσμος που εκσφενδονίζει το θυμό του, την οργή του και την τοξικότητά του»!
Δείτε το βίντεο:

![Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί, όταν ο Θέμης ήταν δικηγόρος του Φιλιππίδη;» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/06/othonis-2024-06-04-110837-e1717488743619.png)

















