Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Πριγκίπισσα εμφανίζεται γυμνή στο «Playboy» και προκαλεί σάλο

5 λεπτά
Πριγκίπισσα εμφανίζεται γυμνή στο «Playboy» και προκαλεί σάλο

Η πρώτη αριστοκράτισσα που αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό «Playboy» είναι μια Γερμανίδα πριγκίπισσα.

Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, η πριγκίπισσα της Σαξονίας, ποζάρει γυμνόστηθη, σε μια κίνηση που ελπίζει ότι θα δείξει ότι «κάθε γυναίκα είναι όμορφη όπως είναι», σύμφωνα με την ίδια.

Η 37χρονη δήλωσε ότι θα της προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν η οικογένειά της αγόραζε το περιοδικό, αλλά ελπίζει απλά να «ανεχτούν» την απόφασή της.

Η Xenia είναι σίγουρη, τουλάχιστον, ότι ο προ-προ-προπάππους της, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας, Φρειδερίκος Αύγουστος Γ΄, «θα ενέκρινε σίγουρα την τελευταία της φωτογράφιση».

«Μου τον περιέγραψαν ως ένα άνθρωπο με χιούμορ και αγαπησιάρη», δήλωσε στο περιοδικό.

Η φωτογράφιση είναι η τελευταία, σε μια σειρά… ανορθόδοξων εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης, για την τραγουδίστρια και αρθρογράφο, η οποία έχει προκαλέσει στο παρελθόν ταραχή στους βασιλικούς αντιπάλους της.

Ωστόσο, η Xenia στέκεται περήφανη σε μια τολμηρή συνέντευξη στο περιοδικό, αναγνωρίζοντας ότι «μάχεται όλη μέρα με προκαταλήψεις» λόγω του τίτλου της, αλλά τελικά το βλέπει ως «ευλογία» που πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Xenia προκαλεί αντιδράσεις για τα δημόσια κατορθώματά της. Το 2011, ο Οίκος των Βέττιν απέρριψε τη διεκδίκηση του τίτλου της μετά την ανακοίνωση της βιογραφίας της: «Xenia: Η ζωή μιας πριγκίπισσας στον 21ο αιώνα».

Η Xenia είναι αποδεδειγμένα δισέγγονη του τελευταίου βασιλιά της Σαξονίας και «φιγουράρει» στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών για τους βασιλικούς δεσμούς της.

Παρά την κριτική που της ασκούν κατά καιρούς για τη σχέση της με το στέμμα, η πριγκίπισσα δεν φαίνεται να πτοείται. Για την ακρίβεια, έχει κάνει και όνομα στη showbiz. Έχει εμφανιστεί σε χορευτικά σόου, όπως στο «I’m a Celebrity!» στη χώρα της το 2021, ενώ πιο πρόσφατα ανέλαβε ρόλο σε μια σαπουνόπερα.

Η φήμη της, ωστόσο, δεν την έχει βοηθήσει να βρει τον πρίγκιπά της, όπως παραδέχεται. Σε συνέντευξή της το 2010 είχε πει: «Στην πραγματικότητα είμαι ελεύθερη από τότε που γεννήθηκα. Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, όλοι αποδείχθηκαν κακοί τύποι». Η ίδια θέλει να είναι απλώς ένα κανονικό κορίτσι…

Στο βιβλίο της, έγραψε ανοιχτά για το πώς ο πατέρας της αρνήθηκε να την αναγνωρίσει ως κόρη του μέχρι να καταφέρει να το αποδείξει. Η πριγκίπισσα Xenia ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε ως παιδί και την ανάγκαζε να ποζάρει για ακατάλληλες φωτογραφίες. Έγραψε ότι η μητέρα της πείστηκε μόνο, αφού η αστυνομία της έδειξε στοιχεία.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]