Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό πως το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της Έλενας Χριστοπούλου.
Η μάνατζερ οφείλει να προσκομίσει άμεσα τα συμβόλαια συνεργασίας που είχε συνάψει με εταιρίες για λογαριασμό της παρουσιάστριας και μοντέλου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χαράς Μποτσικάκη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί είτε την Πέμπτη 24 Απριλίου, είτε την Παρασκευή 25 Απριλίου.
Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν στο γραφείο όπου θα γίνει η συνάντηση θα δώσουν το παρών και οι δύο γυναίκες ή μόνο οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους.
Δείτε το βίντεο:

![Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για την επίδειξη των 67 συβάσεων – Πότε θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο; [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/11/xristopoulou-elena-nea-kataggeliajpg-1024x576.webp)



















