Είχε αρχίσει να ψιθυρίζεται στους επιχειρηματικούς χώρους, αλλά πληροφορίες έγκυρες στην Ελλάδα, επιβεβαιωμένες από κάποια αξιόπιστη πηγή, δεν υπήρχαν, μέχρι πριν λίγες ημέρες, που την είδηση επιβεβαίωσε, για το εστιατόριο του Salt Bae, όπως έγινε γνωστός μέσα από τα social media, o γνωστός σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος πηγαίνοντας στη Αμερική, το επισκέφθηκε για να απολαύσει εκεί το φαγητό του.
Ο Νίκος Αποστολόπουλος φθάνοντας στο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, αντιμετώπισε μια κατάσταση που κανένας δε μπορούσε να φανταστεί, μετά από όσα έχει ακούσει, διαβάσει, αλλά και δει για τον διάσημο εστιάτορα, που έγινε γνωστός μέσα από την ιδιαίτερη τεχνική του να αλατίζει τις πανάκριβες μπριζόλες του.
Η κατάσταση που επικρατούσε στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, ήταν η εξής: Άδεια τραπέζια, αφού είχε μόνο τέσσερα ρεζερβέ, σε ώρα αιχμής, μεσημέρι, ενώ αν μιλήσουμε για τις τιμές, μόνο σε εστιατόριο πολυτελείας δεν ανταποκρίνονταν, αφού το μενού των 3 πιάτων για το βράδυ στοίχιζε μόνο 59$, ενώ το μεσημέρι, μόνο 39$, κάτι που πραγματικά φαντάζει εξωπραγματικό γνωρίζοντας τα ασύλληπτα νούμερα τιμολόγησης του φαγητού του ανά πιάτο.
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr
Ειδήσεις Σήμερα
- Χαλίτ Γιουκάι: Σε βάθος 68 μέτρων βρέθηκε μετά από 19 μέρες η σορός του Τούρκου επιχειρηματία που πήγαινε στη Μύκονο
- Βόλος: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος -«Ίσως τον εξόργισε η προκλητική συμπεριφορά της 36χρονης»
- Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα από το «σκουλήκι του Νέου Κόσμου» σε άνθρωπο – Τί είναι και τί προκαλεί στον οργανισμό
- To γλωσσάρι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων: Μάθε τους όρους της νέας εποχής!