Ο Μιχάλης Κουινέλης μαζί με την 6χρονη κόρη του, Ανατολή την οποία έχει αποκτήσει με την Ήβη Αδάμου ανέβηκε στην συναυλία του όπου τραγούδησαν τη νέα του επιτυχία «Χειροβομβίδα».
Η 6χρονη κορη του, κέρδισε το δυνατότερο χειροκρότημα, ειδικά όταν στο τέλος είπε από μικροφώνου «Χρόνια πολλά αλάνια μου» όπως την προέτρεψε ο πατέρας της, κάνοντας τους πάντες να την καταχειροκροτήσουν!
Και εννοείται πως ο Μιχάλης Κουινέλης ηταν πολύ περήφανος και συγκινημένος…
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Συντριβή αεροσκάφους στην Νότια Κορέα: 179 νεκροί απο τους 181 – Υπήρξε πρόβλημα πριν δύο ημέρες – Συγκινεί το τελευταίο μήνυμα επιβάτη [βίντεο]
- Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς στην Αττική: «Είναι μια σεισμικότητα, η οποία είναι καλό να υπάρχει από μια πλευρά» [βίντεο]
- Βουλγαράκη – Ιωαννίδης: Οι όμορφες φωτογραφίες απο το ταξίδι τους στην Αυστρία – Αγκαλιές και φιλιά για το ερωτευμένο ζευγάρι στην πρωτεύουσα

![Μιχάλης Κουινέλης: Ανέβασε στην σκηνή την 6χρονη κόρη του Ανατολή – Το τραγούδι που ερμήνευσαν μαζί! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/12/othonis-2024-12-29-112556-e1735464774645.png)

















