Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια περιέγραψε την ένταση και το άγχος που ένιωσε στη σκηνή, αλλά και την ενέργεια του κοινού που την ενθάρρυνε: «Είχα πάρα πολύ άγχος, αλλά οι φίλοι μου ήταν εκεί για να με στηρίξουν. Μου άρεσε πάρα πολύ η ανταπόκριση του κόσμου, όλοι ήταν θερμοί και χειροκροτούσαν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα». Στον ημιτελικό παρουσίασε το τραγούδι της «Χάνομαι», στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προκριθεί στον τελικό της χώρας.
Η Marseaux μίλησε επίσης για τους συναδέλφους της και την αξία των υποψηφίων, υπογραμμίζοντας ότι η πρόκριση βασίζεται στην προσπάθεια και το ταλέντο: «Άκουσα εκπληκτικές φωνές, και όποιος φτάσει στον τελικό το αξίζει από καρδιάς». Αναφερόμενη στις προβλέψεις που τοποθετούσαν τον Akyla ψηλά, η ίδια τόνισε: «Δεν με άγχωσε καθόλου. Εγώ ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να παρουσιάσω το κομμάτι μου. Του αξίζει επίσης γιατί είναι υπερταλαντούχος και δουλεύει χρόνια χωρίς την αναγνώριση που του αξίζει». Σε ό,τι αφορά τα σχόλια της Εύης Δρούτσα για την εμφάνισή της, η Marseaux απάντησε χαμογελώντας: «Α, το είπε; Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω πόσο παίζουν ρόλο τα ρούχα, αλλά οκ, ευχαριστώ».
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε και ένα μικρό ατύχημα πριν ανέβει στη σκηνή: χτύπησε το κεφάλι της στον νηπτήρα και απέκτησε ένα καρούμπαλο. «Δεν πονάω, είμαι μια χαρά. Απλά κοπάνησα το κεφάλι μου», εξήγησε, προσθέτοντας με χιούμορ ότι φορούσε και «ματάκι». Παρά τον τραυματισμό, ολοκλήρωσε την ερμηνεία της και δήλωσε χαρούμενη για την ανταπόκριση του κοινού.
Η επόμενη εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Το τηλεοπτικό φορμάτ και οι ζωντανές μεταδόσεις επιβάλλουν γρήγορες προσαρμογές, ενώ τα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και μεταδίδουν τα σχόλια του κοινού.
Ειδήσεις Σήμερα
- Ρεκόρ που κόβει την ανάσα – Δείτε πόσο εκτοξεύτηκαν οι ακροάσεις του Bad Bunny μετά το ημίχρονο
- Stan για τη Βέρα Σωτηροπούλου: «Πριν τη γνωρίσω, πίστευα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος για μένα»
- Θεμιστοκλέους για το ΕΣΥ: Βρίσκεται στην καλύτερή του φάση με έργα και προσωπικό
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου
- Αυτοψία Χαρδαλιά στο ρέμα Πικροδάφνης: Παρεμβάσεις με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος